27 oktober 2011

Halloweenplanering

Snart är det dags för Novemberracet i Skene, även kallat Halloweentävlingen. Första året, när Ted körde debutant, fick vi 3:e pris i tävlingen för bästa Halloweenbil. Förra året, när Ted gjorde snyggaste rullningen ever, så fick vi 2:a pris. Gissa vad vi siktar på i år?

Det har varit lite mycket att göra för oss båda nu. Renée söker jobb, skriver tenta, arbetar ideellt för flera olika organisationer och Ted kämpar på med kojan som snart ska ombesiktas och Forden som blev påkörd förra veckan. Dessutom behöver vi byta motor på Volvon. Den har stått stilla ett tag och vi har fått låna Teds pappas bil för att ens kunna ta oss till tävlingar. Och så visade det sig att det släpet vi fick av polisen när ingen anmält sig som ägare inte alls får någon ny identifikation utan måste skrotas. Detta innebär ju så klart en ekonomisk stress för oss också, då ett släp inte är helt billigt ens till ett bra pris.

Nåja, vi tänker i alla fall slå på stort vad det gäller Halloweenmålningen i år. Vi har nämligen anlitat Sveriges pysseldrottning Paulina, som fått fria händer. Det ska bli otroligt spännande att se vad hon kan åstadkomma med en folkracebil, ett medium hon inte arbetat med tidigare :)

Vill ni också hjälpa till med att skapa coolaste bilen någonsin?
Kom till garaget och hjälp till då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar