04 oktober 2009

Paint it black

Äntligen en gemensam garagedag igen. Ted har jobbar hårt i garaget under veckan, medan Renée suttit hemma i soffan med en envis förkylning och känt sig utanför. Eftersom Ted nu svetsat och lagt igen alla hål plus sidorutorna bak, så var det idag dags att börja måla. Fälgarna, 14" från en Golf GTI, fick bli röda och Bummwen är nu mattsvart. Vi funderar fortfarande på om vi ska orka måla hela insidan gul, men det är ju sådant man kan pyssla med om man känner att man har lite tid över. Inget viktigt med andra ord. När bilen fått ett andra lager färg så är det dags för Roine och Kristin att besöka oss i garaget och påbörja dekorationerna. Om ni inte har listat ut det redan så ska bilen följa temat "Monstermash" och vi tänkte täcka den med spöken, fladdermöss, tänder och blod. Den kommer bli så kitschig :)





Efter målningen tog vi itu med garageutrymmet. Jonas har flyttat sin P1800 och vi har tagit över platsen. Paddan fick komma ner på fötter igen och flyttades sedan åt sidan för att ge plats åt Bummwen. Som så många gånger förr blev vi förvånande över hur stor och platt Paddan är i viloläge. Den är längre än 2½ Ted! 340:n står fortfarande i skamvrån och får nog stå där ett bra tag till.





Vi har kommit fram till att vi kommer behöva minst en folkracebil till om vi ska kunna köra alla tävlingar vi vill. Man får ju ändå räkna med att bilen kan bli såld eller gå sönder. Vi kommer inte ha tid eller ork till att bygga om från grunden igen, så tips om färdiga FR-bilar eller karosser med bur (RWD) mottages tacksamt. Vi är även på jakt efter en mekaniker eller två som har lust att följa med på tävlingar. Renée lovar att fixa kaffe och smörgåsar.

1 kommentar: